FPA: Fight and Power Academy Amersfoort

Logo Fight and Power Academy. Vechtschool Amersfoort
Grappling No-Gi Amersfoort

Grappling in Amersfoort

FPA Grappling

Lijf aan lijf stoeien, effectief in elke situatie

Jiu Jitsu Amersfoort

Grappling Amersfoort

Deze sport kan het beste omschreven worden als ‘lijf aan lijf stoeien zonder trappen en stoten’. Het  is ontstaan uit diverse disciplines zoals worstelen, sambo worstelen, judo en Brazillian jiu jitsu, waarbij vrijwel alle klemmen, grepen en verwurgingen zijn toegestaan.

De grapplers trainen in een t-shirt en korte broek, in tegenstelling tot BJJ heb je dus minder grip op je tegenstander. Deze vorm van vechten is op de grond als de meest effectieve vechtsport gebleken. Grappling is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.

Gracie Barra

Gracie Barra Amersfoort
Gracie Barra

Gracie Barra

Gracie Barra is de grootste BJJ-organisatie ter wereld met maar liefst 800 scholen en meer dan 130.000 studenten. FPA is een officieel gecertificeerde Gracie Barra school met momenteel 2 ICP gecertificeerde instructeurs.

De lessen hebben wekelijks een ander thema wat om de 16 weken herhaald wordt (het curriculum), uniek is dat alle 800 scholen wereldwijd dit zelfde curriculum volgen.
Meer info: www.graciebarra.com

Andrew Houtveen Les FPA Amersfoort
Voor beginners en gevorderden

Voor beginners en gevorderden

De grappling lessen worden verzorgd door Mike en Andrew. De grappling lessen volgen net zoals het BJJ het curriculum en lesstructuur van Gracie Barra zodat je bij FPA een gehele week in eenzelfde thema traint.

Word lid!

kom langs voor een gratis Proefles!

Neem contact met ons op voor een inschrijving of proefles