FPA: Fight and Power Academy Amersfoort

Logo Fight and Power Academy. Vechtschool Amersfoort
Kickboks sparren Amersfoort

FPA Kickboksschool

FPA Kickboksen in Amersfoort

Op ieder niveau en voor iedereen toegangkelijk!

Kickboksschool Amersfoort

Kickboksen voor iedereen

Kickboksen komt voort uit het karate taekwondo en boksen en is in de USA en Japan ontwikkeld. Het eeuwenoude Muay Thai is van grote invloed geweest in de ontwikkeling van het Nederlandse kickboks systeem. 

De combinatie van stoot -en traptechnieken gecombineerd met de knieën en het zogenaamde ‘clinchen’ maken deze full contactsport tot de meest effectieve in de staande vechtsport.

Bij FPA is iedereen welkom om van het kickboksen te genieten. Zo heb je de mogelijkheid om te trainen op verschillende niveaus.

Kickboks voor gevorderden

Bij FPA train je onder leiding van internationale toptrainers die actief zijn in het wedstrijdcircuit, hetzij zelf als vechter of als coach. Door de diversiteit aan trainers, allen met hun eigen specialiteiten, is iedere les net anders. Andrew en Abdi verzorgen de kickbokslessen. De jeugd profiteert van Mark en Lucielle die zelf van klein meisje tot wereldtopper is gegroeid binnen FPA. 

Kortom, of je nou wil beginnen met kickboksen of al gevorderd bent in de sport. Bij FPA ben je aan het juiste adres!

De kickbokslessen duren 60 minuten. In de gevorderden lessen en de ‘sparring’-les op donderdag (18u) zal er ruim tijd worden genomen om het sparren in gecontroleerde omgeving te oefenen.

Schrijf je in voor een proefles en laat jezelf overtuigen!

 

Kickboks les Amersfoort FPA

Word lid!

kom langs voor een gratis Proefles!

Neem contact met ons op voor een inschrijving of proefles